Praktische informatie

De start van de Rode Tent Noordoost-Brabant is om 18:00 uur (inloop vanaf 17:30 uur) met soep en lekkere aanvullingen. Jeanette zorgt voor soep en thee. Mocht je na het eten willen aansluiten, dan kan dat tussen 18:30 en 19:00 uur. Om 19:00 uur beginnen we met het thema.

Omdat elke vrouw in een Rode Tent zichzelf draagt, is het fijn als je het volgende mee neemt:

  • Iets voor bij de soep als je mee-eet of iets hartigs/zoets om samen te delen en van te genieten (iedereen neemt iets mee, dus een klein beetje is echt genoeg)
  • theemok, soepkom en lepel en een bord met mes/vork
  • 10 euro als bijdrage in de kosten.

Een Rode Tent moet echter wel voor elke vrouw mogelijk zijn, dus is het voor jou financieel moeilijk neem dan even contact met mij op.


Voor data kun je in de agenda kijken.

De plaats is de oude Pastorie van de Pauluskerk in Oss, Oude Litherweg 2. Het is de deur met het trapje en de leuningen het dichtst bij de rotonde. Links zitten meerdere bellen, bij de 2e etage staat Vlindermama, die bel moet je hebben! We eten eerst soep in de keuken (raampje rechts naast het trapje) en tegen 19:00 uur gaan we naar boven naar mijn praktijk op de 2e etage rechts bovenin.

Om 19:00 uur gaat de deur dicht en we zullen samen afsluiten rond 22:00 uur.

Het is leuk als je een rood kledingstuk of rode sjaal aan hebt.
Er zijn dekentjes en kussentjes aanwezig. Zelf kun je nog warme sokken of slofjes meenemen. Eventueel kun je een meditatiekussen of een schapenvacht meenemen, wat je fijn vindt. Niks moet hoor, waar jij je fijn bij voelt.

Graag ontvang ik je aanmelding van tevoren via het evenement op Facebook of stuur even een mailtje via contact.

Fijn als je erbij bent!

Lieve groet,
Jeanette